verkkokurssi
HANKI MOLEMMAT

Verkkokurssi ja työkirja

Digituottamaan -työkirjan tueksi olemme tehneet verkkokurssin, jonka roolina on toimia ohituskaistana niille, jotka haluavat päästä tuumasta toimeen mahdollisimman nopeasti. 
 
Verkkokurssin avulla saat eteen tuleviin kysymyksiisi vastaukset samalla, kun rakennat digimarkkinointiisi prosessin. 
 
 
Hanki Digituottamaan työkirja!

Aloita digimarkkinoinnin tason nosto

Teimme työkirjan, joka auttaa sinua saamaan digimarkkinointisi tuottamaan ja pääset kehittämään liiketoimintaasi. Opit tunnistamaan digimarkkinoinnin yleisimmät karikot. Ymmärrät ostopolkujen logiikan ja opit rakentamaan niitä. 

Johdat tavoitteiden ja mittareiden kautta ja investoit vain tuloksiin. Osaat luoda jatkuvaa sisältöä ja tehdä täydellisen tarjouksen. 
Digituottamaan-työkirja perustuu yhdeksän askeleen prosessiin, joka nostaa digimarkkinointisi sille tasolle, jolle olet sen itse valmis nostamaan. 

Alkuvuoden tarjous: Tarjouskoodilla DIGI22 saat - 30%.

kirja_600px_vaaka
Mistä tämä kokonaisuus muodostuu?

Digituottamaan valmennusohjelma

Työkirja

Teimme työkirjan, joka auttaa sinua saamaan digimarkkinointisi tuottamaan. Opit tunnistamaan digimarkkinoinnin yleisimmät karikot. Ymmärrät ostopolkujen logiikan ja opit rakentamaan niitä.

Verkkokurssi

Yli 100-sivuisessa työkirjassa on 20 tehtävää, ja verkkokurssilla saat nämä tehtävät myös sähköisessä muodossa. Lisäksi jokaista lukua ja tehtävää syvennetään omalla videolla.

Valmennukset

Suunnittelemme ja valmennamme kolmen vaiheen ja yhdeksän askeleen prosessin aina ensimmäiseen lanseeraukseen asti. Sinun asiakkaasi ostopolku pisteestä A pisteeseen B.

YouTube & Fb Streamit

Meillä on oma YouTube-kanava ja Facebook, johon ilmestyy uutta sisältöä liki jokainen torstai klo 8.15. Tule kanaville tilaajaksi, niin saat digivalmentajilta uusia tuulia ja ajatuksia tason nostoon!

Nostetaan koko tiimin tasoa!

Digituottamaan  yrityskohtainen valmennus

Yrityskohtainen valmennus perustuu Digituottaamaan -työkirjan kolmen vaiheen ja yhdeksän askeleen prosessiin.
Suunnittelemme ja valmennamme  ensimmäiseen lanseeraukseen asti - pisteestä A pisteeseen B.

dt-valmentajat